Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Onze meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Mocht u ergens vragen over hebben dan kunt u beneden onze veel gestelde vragen bekijken.

Bestellen en betalen

Vraag: Is deze webshop veilig om op te bestellen?

Antwoord: Jazeker, zodra u de winkelwagen betreedt en wilt afrekenen dan kunt u volledig veilig uw gegevens invoeren en achterlaten. Alle gegevens worden versleuteld door middel van SSL. Daarbij zullen wij uw gegevens nooit uit handen geven alleen wanneer u daar specifiek schriftelijk toestemming voor gegeven heeft.

Vraag: Hoe kan ik bestellen?

Antwoord: Het bestelproces op Luchtreiniger.com is heel overzichtelijk en duidelijk. Het kan bijna niet mis gaan. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u op onze pagina bestellen stap voor stap zien wat u moet doen om de order correct af te ronden.

Vraag: Hoe kan ik betalen?

Antwoord: U kunt de betaling voldoen middels iDEAL, PayPal, vooruitbetaling, achteraf met Billink, op factuur (voor bedrijven) of contant wanneer u er voor kiest om de bestelling te komen afhalen.

Vraag: Wat gebeurt er nadat ik de order heb voldaan?

Antwoord: Nadat de order is voldaan krijgt u een betaalbevestiging en een bestelbevestiging heeft u dan al ontvangen. Wij gaan dan uw bestelling verwerken, inpakken en verzenden. U krijgt van alle statusveranderingen een melding zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Verzend en levertijdenVraag: Hoe lang duurt het eer dat ik mijn bestelling in huis heb?

Antwoord: Doorgaans leveren wij binnen één werkdag. Dit is afhankelijk van hoe laat er besteld wordt. Als u probeert om voor 17.30 uur te bestellen dan kunt u er vanuit gaan dat u de producten de volgende werkdag in huis heeft. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst worden op zaterdag afgeleverd en bestellingen die in het weekend worden geplaatst op dinsdag.

Vraag: Kan ik mijn bestelling ook af komen halen?

Antwoord: Jazeker dat kan, wanneer u wilt komen afhalen neem dan even contact met ons op en dan maken we telefonisch of via de mail een afspraak wanneer u de bestelling kunt komen afhalen. Voor bestellingen die afgehaald worden dient wel contant en gepast betaald te worden.

Vraag: Hoeveel betaal ik voor verzending?

Antwoord: In Nederland rekenen wij €7,25 tot een bedrag van €100,00 en alles daarboven wordt op onze kosten verzonden. Voor de EU rekenen we €15,95 tot een bedrag van €350,00. U kunt de tarieven en overige informatie nog eens op uw gemak bekijken op onze pagina verzending.

Vraag: Krijg ik ook een track en trace code?

Antwoord: Uiteraard krijgt u die. Nadat u van ons een verzendbevestiging heeft ontvangen, dan kunt u in die bevestiging meteen de track en trace code zien staan.


Garantie, defecten en retourenVraag: Hoeveel jaar garantie heb ik?

Antwoord: 2 tot 3 jaar. Dit staat duidelijk bij het product vermeld.

Vraag: Wat moet ik doen wanneer ik een defect constateer?

Antwoord: Neem contact met ons en u krijgt van ons een klachten/retour formulier doorgemaild. Deze dient uitgeprint, ingevuld en bijgevoegd te worden wanneer het defecte apparaat retour gestuurd wordt. Kijk voor een uitgebreide uitleg op onze pagina retourneren.

Vraag: Hoe kan ik mijn aangekochte product retour sturen of omruilen?

Wanneer u het aangekochte product wilt omruilen of
retour wilt sturen vul dan binnen 14 dagen het formulier in op ons daarvoor bestemde pagina retourneren. U krijgt van ons dan een e-mail met daarin in de bijlage een formulier die u moet uitprinten, invullen en in de originele doos moet doen om het product te kunnen omruilen of retourneren.


Producten en nazorgVraag: Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet is?

Antwoord: Ondanks dat we onze uiterste best doen om alle bestellingen compleet af te leveren, kan het wel eens gebeuren dat er iets niet bij zit. Dit kan dan bij de fabriek gebeurt zijn of wij hebben het over het hoofd gezien tijdens het nakijken. Neem dan meteen contact met ons op en wij zullen dan onze best doen om het zo snel mogelijk te laten na versturen.


Gebruik webshopVraag: Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Antwoord: Heel simpel het enige wat u dan hoeft te doen is op het linkje ''wachtwoord vergeten'' te klikken en dan springt er een balkje op waar u uw e-mailgegevens kunt achterlaten om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Daarna kunt u gewoon weer inloggen met het nieuwe wachtwoord.

Vraag: Zitten er risico's aan verbonden als ik het gebruik van cookies accepteer?

Antwoord: Nee, dat garanderen we u, de cookies accepteren zorgt er alleen voor dat wij het bezoek kunnen meten en tevens wordt het gebruikersgemak vergroot.


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan via onderstaande contactformulier simpel en snel contact op met ons.
Desktop weergave