Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Wilt u retourneren of omruilen? Geef dit dan binnen 14 dagen aan

Retourneren

Retourneren of omruilen gaat heel simpel bij Luchtreiniger.com. U dient binnen 14 dagen aan te geven — of u wilt retourneren of omruilen. Daarna heeft u 14 dagen de tijd — om het product in absolute nieuwstaat te retourneren.


Zo heeft u dus de ruim de tijd om het product uit te proberen — zodat u daarna ook zeker bent van uw aankoop. Het maakt niet uit of u wilt retourneren of omruilen.


Uiteraard zitten hier wel wat voorwaarden aan verbonden, deze voorwaarden kunt u hieronder netjes en duidelijk terugvinden.14 dagen bekijken of het product u bevalt

 • Retourneren zonder opgave van reden.
 • U heeft 14 dagen de tijd om te beslissen of u het product houdt of dat u het retourneert en daarna heeft u 14 dagen de tijd om te retourneren.
 • Wanneer u besluit om de zending te retourneren dient u zelf de verzendkosten te vergoeden en draagt u zelf het risico voor beschadiging of zoekraken van het product. 
 • Gelieve altijd uw bankrekeningnummer te vermelden bij het retour formulier. Retour voorwaarden

 • U dient de retour binnen 14 dagen aan te melden. Gebeurt dit niet dan behoudt Luchtreiniger.com zich het recht om de retour te weigeren. 
 • Het product dient ''Op het oog'' ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking geretourneerd te worden. 
 • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet — kunnen we een bedrag in mindering brengen.Heeft u ergens klachten over?

 • Bij klachten over één van onze producten neemt u contact met ons op via mail of telefoon — en dan doen wij onze uiterste best — om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen en op te lossen. Luchtreiniger.com staat er om bekend dit zeer snel in werking te stellen. Ruilen en retourneren

 • Indien u een product wilt ruilen of retourneren neem dan contact via ons contactformulier. Wij nemen altijd dezelfde dag contact met u op.Let op!

 • Vermeld bij het ruilen of retourneren altijd alle gegevens erbij — zodat wij makkelijk kunnen terug zien om welke bestelling het gaat. Retourneren/ruilen bij een fabricagefout

 • Wanneer er sprake is van een fabricagefout — dan worden er GEEN retour kosten in rekening gebracht. Wij handelen de klacht dan zo snel mogelijk voor u af — en vervangen dan de eventueel benodigde onderdelen of het apparaat in zijn geheel — waarna deze op onze kosten naar u terug verzonden wordt. Maximale teruggave van de verzendkosten is € 6,95. Voor retouren vanuit Europa is dit bedrag maximaal €9,95.Onterechte retouren houden in?

- Het aanmelden van retour buiten de 14 dagen op zicht termijn om.
- Het omruilen/retourneren van producten die beschadigt blijken te zijn.
- Wanneer de accessoires kapot of beschadigt zijn. Dit kan ervoor zorgen dat de retour extra kosten met zich mee brengt voor de klant.
- Producten die zijn uitgetest in ruimtes waar gerookt wordt. Als reden om de gezondheidsbescherming en hygiëne van onze andere klanten in acht te houden.


Let op! Met het uittesten van onze producten (vooral luchtreinigers) in ruimtes waar (zwaar) gerookt wordt voor langere periodes achtereen, bestaat de kans dat deze worden geweigerd bij een retour aanmelding na controle door het technische depot. 


Dit om de wettelijk vastgestelde hygiëne regels in acht te houden en om andere consumenten hun gezondheid te beschermen. Wij moeten de geretourneerde producten weer als nieuw kunnen verkopen.


Ook filters die verzadigt zijn met vuil na het testen van een luchtreiniger die daardoor onverkoopbaar zijn, worden in rekening gebracht. 


Flesjes aromatische olie die opengemaakt zijn kunnen eveneens niet meer retour gestuurd worden. 


Ook dit is wettelijk vastgesteld.


Voor producten die ter reparatie worden opgestuurd naar één van onze leveranciers, zonder dat wij daarvan op de hoogte worden gesteld? Worden door ons GEEN verzendkosten vergoed. Wij dienen daarvan op de hoogte te worden gesteld als officiële wederverkoper. Er wordt immers bij ons besteld.


Vul het onderstaande formulier in als u zich wilt herroepen op uw geplaatste bestelling.
Desktop weergave