Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Reken veilig en snel af met PayPal en bijhorende kopersbescherming

PayPal

PayPal: Nadat u heeft gekozen voor deze betaalwijze en de bestelling heeft afgerond — wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen, waar u na het inloggen de betaling kunt voldoen.


Alle relevante gegevens zijn dan al aan deze betaling gekoppeld dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken.


Nadat u de betaling heeft afgerond — krijgt u een bevestiging van betalen en daarna keert u terug naar de webshop. De bestel bevestiging van onze webshop heeft u dan al binnen — deze wordt namelijk verzonden wanneer u de bestelling heeft afgerond.


Net als met iDeal wordt ook bij deze betaalwijze de betaling meteen bijgeschreven — de bestelling meteen verwerkt en dezelfde dag nog naar u verzonden met Postnl.


  • Betaal ook met creditcard via PayPal. Let op! U dient dan een account bij PayPal te hebben — en uw Creditcard moet dan gekoppeld worden aan uw PayPal account.


Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken — omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd?


Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via 
info@luchtreiniger.com — met de mededeling dat de betaling niet is gelukt.


Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen — zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft overzichtelijker voor beide partijen.


Bedankt voor uw begrip. Team Luchtreiniger.com.

Desktop weergave