Top
De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

De beste luchtzuiveraars vindt u bij Luchtreiniger.com

Luchtzuiveraars

Luchtzuiveraars. Wilt u snel kunnen vertoeven in zuiveren en gezonde lucht? Wacht dan niet langer en bekijk onze Top ionisator luchtzuiveraars


Onze lucht zuiverende lucht filters — zorgen ervoor dat ongewenste vervuilde deeltjes in de binnen lucht effectief worden verwijderd. 


Dit gebeurt op een aantal manieren. Professionele luchtzuiveraars


1. Door middel van een vast elektrostatisch filter — die vuiligheden en stof aantrekt. Onze modellen PR-135 en PR-369R hebben zo'n filter.

2. Door middel van negatieve ionen die de lucht in worden verspreidt en zich vastklampen aan vuile deeltjes en deze onschadelijk maken. 


Deze negatief geladen ionen worden opgewekt  — door middel van statische elektriciteit uit de ionisator.


Daarna strijken deze onschadelijk gemaakte deeltjes neer in de omgeving en kunnen met de dagelijkse stofzuigerbeurt worden verwijdert.

3. Door middel van verschillende filters — als Hepa, voorfilter, Tio2 filter, Carbon filter en UV filter.


Complete filtersystemen zitten in onze PR-603, PR-940 Hepa, PR-950 True Hepa en PR-450C ULPA luchtzuiveraars.Zijn jullie luchtzuiveraars makkelijk te onderhouden?
Jazeker. Als u bijvoorbeeld onze PR-450C ULPA ionisator luchtzuiveraar koopt — dan wordt er een waarschuwing gegeven als de filters vervangen moeten worden.


Bij onze andere luchtzuiveraars, zoals de PR-135 en PR-369R ionisator lucht filters — kunt u heel gemakkelijk wekelijks het filter nakijken, zo nodig reinigen en weer hergebruiken.


Deze modellen raden we vooral aan in ruimtes waar de lucht niet al te extreem is vervuild. Wordt er bijvoorbeeld veel gerookt, of zijn er huisdieren aanwezig?


Dan raden wij in alle gevallen een luchtzuiveraar met filtersysteem aan. 
Wat voor luchtzuiveraars raden jullie aan bij allergieën? 

Ook bij allergische reacties raden wij altijd een luchtzuivering apparaat aan met verschillende filters als HEPA, Carbon en ultraviolet.


Mocht u niet teveel willen uitgeven — dan zult u met een model als de PR-603 goed uit de voeten kunnen.


Heeft u geen budget, dan zou u voor onze PR-940 - PR-950 of PR-450C ULPA Luchtbehandelaar kunnen gaan.


Deze modellen filteren ongewenste deeltjes als pollen, stuifmeel, stof, fijn stof en vogelstof, haren en huisstofmijt met grote nauwkeurigheid uit de binnen atmosfeer. 


Dit kan ervoor zorgen dat klachten afnemen en dat het dragelijker wordt om mee te leven.Is de luchtkwaliteit op kantoor ook te verbeteren met luchtzuiveraars?
Jazeker. Onze lucht filters staan erom bekend dat wanneer de lucht is gereinigd — de productiviteit en concentratie wordt bevordert. 


Dit zorgt voor tevreden werknemers die meer werk kunnen verzetten en minder vaak thuisblijven — omdat virussen, bacteriën en schimmels beter buiten de deur gehouden worden.Verzenden jullie de luchtzuiveraars gratis?

Vanaf €75,00 wordt er in Nederland gratis verzonden en vanaf €200,00 naar Europa.


Wij verzenden alleen aangetekend via PostNL. U bent dus verplicht om te tekenen voor ontvangst.
Desktop weergave