Top

Koop een luchtververser voor gezonde lucht in iedere ruimte

Luchtverversers
Luchtverversers. Bent u op een punt belandt, dat u het wel eens tijd vindt worden, dat uw gezin en u verblijven in schone lucht? Dan kan een luchtververser (luchtreiniger) in veel gevallen de uitkomst bieden.


Onze luchtverversers zijn van uitmuntende kwaliteit, energiezuinig en duurzaam. We hebben luchtfilters voor in de woonkamer zoals onze PR-603, PR-940, PR-950 en PR-450C ULPA.


En voor in de slaapkamer zou u bijvoorbeeld voor onze PR-124 of PR-135 ionizers kunnen gaan.


Waarom een luchtververser kopen?Het is belangrijk om in gezonde lucht te verblijven. Of het nu om thuis of werksituatie gaat. We zitten vaak lange periodes achtereen binnen en worden daardoor dus ook lange tijden achtereen blootgesteld aan allerlei onzuiverheden, die in de lucht rondzweven.


Denk dan aan: Ziektekiemen, bacillen, schimmels, fijn stof, gevaarlijke (uitlaat) gassen, pollen, haren, schilfers en zo kan ik nog wel even een tijdje doorgaan.


Door ons drukke bestaan realiseren we ons niet dat we hierdoor voortdurend gevaar lopen. Laten we fijn stof is als voorbeeld nemen... Er gaan jaarlijks alleen in Nederland al tienduizenden mensen vroegtijdig dood door blootstelling aan fijn stof. En het mooie van onze luchtverversers is, dat deze een groot deel van het gevaarlijke goedje kunnen onderscheppen.


Dit gebeurt onder andere door statische elektriciteit van het elektrostatische filter en als u bijvoorbeeld onze PR-603 hepa luchtreiniger kiest, dan wordt de stof ook deels opgevangen door de filters zoals een HEPA en voorfilter.


Echt super effectief!


Hebben jullie ook luchtverversers tegen rooklucht?Jazeker.. Onze PR-603, PR-940 en PR-950 hebben ook actieve koolstoffilters die op een effectieve wijze onaangename geuren uit de lucht zuiveren. Uiteraard duurt het wel even voordat de ruimte weer helemaal fris is. Vooral als er continu door meerdere mensen gerookt wordt.


Houdt er rekening mee, dat luchtverversers die in rookruimtes worden gebruikt meer te verduren hebben. Sigarettenrook trekt op ten duur overal in. De geur is dan in veel gevallen niet meer weg te krijgen en tast ook de onderdelen van het apparaat aan.


Het is dus noodzakelijk dat u de luchtreiniger dan geregeld reinigt om een goede werking te kunnen blijven waarborgen.
Desktop weergave