Top
De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

Luchtkwaliteit op zijn best met onze luchtreinigers en luchtbevochtigers

Luchtkwaliteit

Wilt u graag een betere luchtkwaliteit in huis of op de werkplek? Of geeft u les op een school waar de kwaliteit van lucht gewoonweg slecht is?


Onderzoeken wijzen uit dat op meer dan 30% van alle scholen onvoldoende wordt geventileerd. Dit kan kwalijke gevolgen hebben voor De beste luchtkwaliteit behalen?de ontwikkeling van kinderen. 


Ook kan onvoldoende schone lucht ervoor zorgen dat de concentratie daalt. Laat dit nu net een belangrijke vereiste zijn voor kinderen die op school zitten.Slechte luchtkwaliteit door het roken van tabak

Verblijft u in een ruimte waar behoorlijk wordt gerookt? Bent u dit behoorlijk zat aan het worden en wilt u daar graag actie tegen ondernemen?


Vooral als u degene bent die niet rookt — maar wel de gevaarlijke dampen binnenkrijgt. Dit kan net zo schadelijk zijn als roken zelf.


Met onze lucht filters kunt u dit verminderen. Neem dan wel een luchtreiniger met carbon filter. Carbon zorgt er namelijk voor dat vervelende penetrante geuren worden vermindert. 


Ook worden gevaarlijke stoffen in het sigarettenrook geneutraliseerd. Het overige rook verdwijnt in de atmosfeer en kan geen schade meer aanrichten.Slechte luchtkwaliteit door droge lucht

Een andere oorzaak van een slechte kwaliteit van lucht is dat deze in veel gevallen te droog is. Branderige ogen, vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid en depressiviteit zijn dan klachten die veel voorkomen.


Onze luchtbevochtigers komen dan goed van pas. We hebben ook een luchtbevochtiger die een ingebouwde ionisator heeft.


Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. 


De bevochtiger zorgt voor het benodigde vocht en de ionisator zorgt ervoor dat negatieve ionen de lucht in worden verspreidt.


Hierdoor wordt de luchtkwaliteit nog gezonder.
Depressiviteit en luchtkwaliteit


Onvoldoende gezonde lucht kan er toe leiden dat iemand zich behoorlijk depressief voelt. Dit is het lichaam die aangeeft dat er onvoldoende zuivere lucht in de ruimte aanwezig is. 


Voldoende ventileren en een luchtreiniger inzetten zou ervoor kunnen zorgen dat depressies verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.Allergieën door slechte luchtkwaliteit

Last van allergische reacties door een troebele lucht? Zijn er pollen, stuifmeel of andere ongewenste elementen naar binnen kunnen treden tijdens het ventileren?


Dit kan er toe leiden dat allergieën zich kunnen ontwikkelen of zelfs bestaande allergische klachten verergeren. 


Met onze HEPA luchtreinigers kunt u dit snel verbeteren. 


Waarom een HEPA luchtreiniger vraagt u zich vast af?


Omdat luchtzuiveringsapparaten met HEPA filter meer uit de lucht zuiveren. De luchtkwaliteit wordt hierdoor optimaal gereinigd en het resultaat is vele malen beter.


De verwachte resultaten zullen met een luchtreiniger zonder HEPA niet zo makkelijk worden gehaald.
Desktop weergave