Top

Luchtbevochtiging in huis of op de werkvloer met onze luchtbevochtigers

Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging. Droge ijle lucht in huis? Heeft heel het gezin last van klachten? Ik neem aan dat u dit verbeterd wilt hebben?


Lees dan door...


Als de binnenlucht te weinig vochtigheid bevat — dan kunt u dit in de meeste gevallen vrij simpel verhelpen met een luchtbevochtiger


Deze zorgen ervoor dat er door middel van ultrasone verneveling vocht de lucht in wordt verneveld. Hierdoor neemt de luchtvochtigheid toe. Luchtbevochting


Bij Luchtreiniger.com heeft u behoorlijk wat keus als het om bevochtigers draait.


We hebben lucht bevochtigers met ionisator die negatieve ionen de lucht in verspreiden — maar we hebben ook luchtbevochtigingsapparaten waarmee u meteen heerlijke aromatische oliën kunt verspreiden.


Voor ieder wat wils....Luchtbevochtiging houten vloeren
Last van krakende en kromgetrokken houten vloeren?


Een luchtbevochtiger inzetten zorgt ervoor dat er voldoende vocht in de ruimte wordt verspreid.


Hierdoor voorkomt u dat vloeren kromtrekken en gaan kraken en meubels drogen niet uit.


In zo'n geval is het dus verstandiger om een bevochtiger in te zetten. Dat is goedkoper dan het vervangen van vloeren of meubels.


Daarbij zorgt u ervoor dat de lucht gezonder wordt. Uiteraard heeft heel het gezin daar baat bij.Lichamelijke klachten door gebrek aan luchtbevochtiging?Heeft u lichamelijke kwaaltjes omdat er te weinig vocht in de lucht aanwezig is?


Onderneem dan actie en zet een luchtbevochtigingssysteem in.


Droge lucht op de werkvloer zorgt voor minder productiviteit
Zijn uw werknemers vaker ziek en ligt de productie aan de lage kant? Ook dit is vaak te danken aan een ongezonde droge binnenlucht.


Dit gaat ten koste van concentratie en het welbevinden van uw personeel. Door gewoonweg een bevochtiger in te zetten — maakt u het een stuk aangenamer vertoeven op kantoor.


Daarbij wordt de concentratie bevordert en krijgen ze meer werk gedaan. Met een kleine investering heeft u de boel zo weer op de rit en een constante juiste luchtvochtigheid.


Dat maakt luchtbevochtiging zo effectief...