Top
De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

Een ionisator zorgt voor een Aangenaam en Zuiver Binnenklimaat!

Ionisator
Koop bij ons een ionisator + luchtreiniger met of zonder ventilator. Alle luchtreinigers die we verkopen — zijn van perfecte kwaliteit en toch betaalbaar... Ionisator HEPA luchtreiniger PR-603


Wij hebben luchtfiltersystemen met ionisator zoals de PR-368R en de PR-369R — die zonder ventilator toch efficiënt de lucht zuiveren van allergenen, rook en fijn stof.


U zult nu vast denken hoe werken deze ionisator luchtreinigers dan zonder ventilator?

Lees dan verder...Elektrostatisch filter in onze ionisator luchtreinigers
Door middel van een elektrostatisch filter die fungeert als een magneet — wordt er een luchtstroming opgewekt. Zo komt de lucht langs de elektrische geladen lamellen en worden de vuile deeltjes er uitgetrokken.


Dit zal op ten duur gaan ophopen dus raden wij aan om wekelijks het filter na te kijken en wanneer het nodig is te reinigen.


Op deze manier kunnen luchtreinigers met ionisator en zonder ventilator toch goed de lucht reinigen van vervuilde deeltjes.Wat doet een ionisator?
Een ionisator wekt negatieve ionen op — en verspreidt deze in de atmosfeer. Deze negatief geladen ionen klampen zich vast aan vuile deeltjes die positief zijn geladen — en ontdoen deze van hun elektrostatische lading.


Nadat de stof en vuil deeltjes zijn ontdaan van hun elektrische lading — slaan deze neer in de omgeving en kunnen heel gemakkelijk worden verwijdert met de dagelijkse stofzuigerbeurt.Hoe werkt ionisatie of ioniseren met een ionisator?
Lucht wordt geïoniseerd door negatieve ionen die de atmosfeer in worden verspreidt. Deze ionen worden opgewekt door naalden in de ionisator — die onder hoogspanning staan.


Hier is een paar duizend volt voor nodig en door deze lage spanning loopt u geen gevaar als u per ongeluk één van de naalden zou aanraken.Haalt een ionisator al het stof uit de lucht?
Het grootste gedeelte van het aanwezige stof in de lucht wordt effectief verwijdert — door de negatieve ionen uit de ionisator en filters die ze opvangen of aantrekken.
Desktop weergave