Top
De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

Gezonde Lucht inademen is een Must voor heel het gezin...

Gezonde lucht inademen

Gezonde lucht inademen. Bent u het zat om in een vertroebelde omgeving te verblijven — en constant onzuivere lucht te moeten inademen? Gezonde lucht inademen


Omdat we de meeste tijd binnenshuis doorbrengen — neemt de kans op luchtvervuiling en het inademen hiervan gestaag toe. Een ongezonde lucht in huis of op kantoor kan op veel verschillende manieren ontstaan.Meest voorkomende oorzaken luchtverontreiniging in huis of op kantoor?

De meest voorkomende oorzaken zijn: roken, huisdieren, eetluchtjes, fijn stof, roet uit uitlaatgassen in combinatie met slechte ventilatie.


Al deze vervuilde deeltjes krijgen de kans om zich op te hopen in de binnenatmosfeer — en voor lichamelijke klachten te zorgen. 


Omdat we per dag zo'n 20.000 keer ademen — is de kans groot dat u regelmatig aan al deze vervuilde elementen wordt blootgesteld.


Mocht u nog geen lichamelijke klachten hebben dan neemt de kans hierop zeker toe.


Mensen die wel last hebben van bijvoorbeeld klachten aan de luchtwegen — zoals hooikoorts en astma lopen de kans op verergering — en met een beetje pech worden dit chronische klachten en komt u er niet meer vanaf.


Als advies geven we dan ook mee om u eens te verdiepen — in het aanschaffen van een HEPA luchtreiniger.
Desktop weergave