Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

Allergie voor Pollen en Huisstof?

Allergie pollen

Allergie pollen. Last van allergische klachten aan de luchtwegen — of een verstopte neus in de lente of zomer veroorzaakt door het inademen van stuifmeel — en een reactie door het immuunsysteem? Allergie pollen


Gaan uw vrienden en familie erop uit en kunt u de deur niet uit — omdat de klachten gewoonweg te heftig zijn?


Als dit herkenbaar is voor u dan kan het zijn dat u last heeft van — allergische reacties veroorzaakt door gras en of boompollen.


In de volksmond wordt dit ook wel hooikoorts genoemd. Allergie pollen veroorzaakt hooikoorts

Hooikoorts (allergische reactie) wordt veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem — nadat u stuifmeel (zoals graspollen) die vrij in de lucht rondzweven ingeademd heeft.


Hooikoorts is een benaming voor allergische reacties — die alledaags gebruikt wordt.


De medische term die niet zo vaak wordt genoemd is allergische rhinitis. Allergie pollen en klachten?

Veelal gaan de klachten gepaard met verstopte neuzen en loopneuzen en rode en tranende ogen. Deze klachten lijken sterk op een verkoudheid — en komen alleen voor tijdens het hooikoortsseizoen wanneer alles weer gaat groeien en bloeien. Het pollenseizoen draagt bij aan allergie pollen

In het pollenseizoen gaan de verschillende bloeiperiodes weer van start — en wordt er weer stuifmeel en pollen geproduceerd. Bomen zoals de hazelaar en de Berk beginnen in januari of februari al te bloeien.


Rond Mei worden door de wind de eerste graspollen in de lucht verspreidt.


Er bestaan zelfs grassoorten die tot laat in september nog graspollen verspreiden. Vanaf januari tot september is bijna het gehele jaar en het is vervelend — als u al die tijd met klachten moet rondlopen.


Dat bent u met me eens toch?Stuifmeel en pollen in huis = allergie pollen

Uiteraard moet u voor klachten die u buitenshuis heeft contact opnemen — of informatie vergaren met de juiste hulpinstellingen. Hun helpen u dan verder met het uitkiezen van de juiste medicijnen en sprays.


Maar wilt u ook de klachten binnenshuis verminderen?


Dan kan het inzetten van een HEPA luchtreiniger te koop bij Luchtreiniger.com zeker de uitkomst bieden.


Luchtreinigers die effectief zijn bij allergieën: PR-603 koolstof, hepa, uv, PR-940 koolstof, hepa, uv of PR-950 koolstof true hepa uv of uvs met sensor.
Desktop weergave