Top
De beste luchtreiniger en luchtbevochtiger aanbiedingen

Allergie huisstofmijt Verhelpen met een ionisator Luchtreiniger

Allergie huisstofmijt


 Allergie huisstofmijt. Last van huisstofmijt allergieën? Neutraliseer deze dan effectief met een Luchtreiniger. In Nederland hebben behoorlijk wat mensen last van dit soort allergieën is uit onderzoek gebleken. Huisstofmijt


Maar wat is nou precies een allergie voor huisstofmijt?


Een allergie voor huisstofmijt ontstaat doordat er uitwerpselen — van deze kleine beestjes in onze luchtwegen en holtes terecht komen. Deze uitwerpselen zijn met hun 0,01 - 0,04 mm — niet waar te nemen door het menselijk oog.


De huisstofmijt zelf is gemiddeld tussen de 0,2 en 0,3 mm groot. Allergie huisstofmijt door mijten in het dekbed
De huisstofmijt is zeer gehecht aan warmte en vochtige plekken. Sterker nog bij een lage luchtvochtigheid kan de huisstofmijt niet overleven.


Huisstofmijten zijn in elke huis te vinden en komen het meest voor in matrassen, dekbedden, gordijnen en de overige stoffige plekken.


In grotere oppervlaktes zoals bedden kunnen wel tot een miljoen huisstofmijten verscholen zitten.


Deze zorgen voor aardig wat uitwerpselen. Elke keer als het bed of de dekbedden in beweging komen — dwarrelen deze microscopisch kleine deeltjes door de lucht en komen in de neus, keel of andere holtes terecht en zorgen daar voor irritaties. Allergie huisstofmijt veroorzaakt door uitwerpselen van de mijt

De huisstofmijt zelf kan geen schade aanrichten — maar de uitwerpselen kunnen dat wel. Ze kunnen bestaande klachten verergeren of klachten veroorzaken.


Veel voorkomende symptomen bij een allergie voor huisstofmijt zijn: Een verstopte neus, een loopneus, uitslag op de huid, rode ogen en jeuk bij de ogen en problemen met de ademhaling


Niet iedereen is even gevoelig dus het kan zijn dat u een aantal van deze klachten heeft — of een combinatie ervan gepaard met andere klachten.


Uiteraard zijn de klachten het hevigst — wanneer u naar bed gaat en wanneer u aan het schoonmaken bent.


Dat zijn de momenten dat de uitwerpselen van de huisstofmijt in beweging komen. 


Bij Luchtreiniger.com kunt u een breed scala aan luchtreinigers bestellen voor de beste prijzen.


Als u de luchtvochtigheid controleert, de luchtzuiverheid beheert, uw huis goed schoon houdt — en voor de allergie de juiste medicijnen besteld?


Dan kunnen de klachten alleen maar verminderen.


En laten we het daar nu net voor willen doen!


Allergie huisstofmijt verminderen met onze luchtreinigers


Desktop weergave