Top

Binnen 14 dagen achteraf betalen

Achteraf betalen


Momenteel niet beschikbaar!


Vraag: Is het ingewikkeld om achteraf te betalen met Billink?
Antwoord: Nee, het is simpel, snel en het neemt niet meer tijd in beslag dan een betaling met Ideal.

Vraag: Wat als ik niet door de krediet check kom?
Antwoord: Dan is het mogelijk om de betaling via één van onze andere betalingsopties te voldoen. 

Vraag: Wat is de betalingstermijn voor achteraf betalen?
Antwoord: De factuur/acceptgiro dient binnen twee weken voldaan te zijn. Daarna volgt er evt. één herinnering om de betaling te kunnen voldoen. Uitstel van betaling is hierna dan ook niet meer mogelijk! Bij niet tijdig betalen word door Billink B.V. een derde partij (Incasso) ingeschakeld om het geld te in incasseren. Billink neemt dit voor zijn rekening en zal deze wanneer nodig meteen inschakelen. De verhogingen en extra kosten die daarbij komen kijken worden op de aankoper zelf verhaald. Voorkom deze torenhoge kosten en betaal dus tijdig...

Vraag: Mag mijn afleveradres afwijken van het factuuradres?
Antwoord: Nee, helaas mag dat niet. Billink keurt een achteraf betaling met een afwijkend afleveradres 100% zeker af.

Vraag: Is het achteraf betalen met Sisow Billink gratis?
Antwoord: Nee, maar we rekenen niet meer dan €2,50 per betaling achteraf. Wij vinden dat dit een aanvaardbaar bedrag is voor de optie achteraf betalen.

Vraag: Is het ook mogelijk om als bedrijf achteraf te betalen?
Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Consumenten en bedrijven komen allen in aanmerking voor achteraf betalen met Billink.

Vraag: Kan ik als klant uit het buitenland ook betalen met Billink?
Antwoord: Nee, helaas is dit nog niet mogelijk. Billink achteraf betalen is nu nog alleen voor de Nederlandse consument. Wanneer het mogelijk is om uit het buitenland te betalen met Billink dan brengen we u daar meteen van op de hoogte. 

Vraag: Is er een maximum verbonden aan het bedrag dat ik kan uitgeven met Billink achteraf betalen?
Antwoord: Ja, u kunt tot maximaal €250,00 bestellen met Billink achteraf betalen. Mocht uw bestelling hoger uitvallen dan vragen wij u vriendelijk om de betaling via één van onze andere veilige opties te voldoen.

Vraag: Ik ben niet door de krediet check heen gekomen hoe kan dat?
Antwoord: Dit kan verschillende oorzaken hebben. 

1. Het factuurbedrag ligt boven de €250,00
2. Uw gegevens zijn niet goed ingevuld, dan moet u denken aan b.v. een verkeerde huisnummer of postcode of iets in die trend. 
3. U heeft een incassovordering op uw naam staan. Uiteraard hoeft u hier niet altijd van op de hoogte te zijn. Billink beoordeelt hier zeer streng op en zal bij het opmerken van bepaalde zaken onherroepelijk de betaling achteraf afkeuren. Ook hier geldt weer dat u dan altijd via één van onze andere manieren de betaling kunt voldoen. 
4. Het aflever en verzendadres komen niet overéén. Wanneer deze dus niet overéénkomen kan ik u al zeggen bij voorbaat dat het wordt afgekeurd. Het dient dus ten aller tijde overéén te komen. 


Billink achteraf betalen op Luchtreiniger.com word door Billink B.V. aangeboden. 


Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.


Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Luchtreiniger.com.
Desktop weergave